Het is september, de meteorologische zomer zit erop, evenals de vakantieperiode voor alle regio’s.
De introductieweken zijn op de scholen voorbij en de sportcompetities zijn eveneens weer in volle gang.

Het ‘normale’ leven is in volle gang voor iedereen, de agenda’s stromen weer spoedig vol. De aanleg, onderhoud van tuinen én over 1,5 maand start weer het wortelgoedseizoen. De uitdaging blijft of de werkzaamheden op tijd, conform planning, afgerond kunnen worden want het is en blijft een uitdaging om goed personeel te krijgen én te behouden.

Goed personeel is goud waard. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is goed personeel moeilijk te krijgen. Wij vissen allemaal in dezelfde vijver; schoolverlaters, studenten van een BBL opleiding of ontevreden personeel van concullega’s die zich ‘spontaan’ aanbieden.

Denkt u ook weleens aan een zij-instromer vanuit een andere branche? Het onderwijs in Nederland probeert al jaren lang het lerarentekort hiermee op te lossen. Zullen wij dit ook gaan proberen voor het werken binnen het ‘groen’?  

‘Kom eens tevoorschijn’ want er is niets mooier dan dagelijks in het ‘groen’ te werken.
Het bouwen aan een groen project én de klant met een grote glimlach achterlaten na het afronden van zijn of haar droomtuin. Ook bij Greenlink B.V. zijn er vacatures en zoeken wij eveneens naar personeel die ons huidig topteam komen versterken.

Wij zoeken personeel die kunnen presteren op Champions League niveau én daarbij kun je ook Champions League voorwaarden verwachten binnen de CAO afspraken van Open Teelten.

Ik ben reuze benieuwd hoe u uw nieuw personeel werft? Hoe u nieuwe personeelsleden tevoorschijn ‘tovert’.  Ik gun u een goed, gekwalificeerd en loyaal personeel!

Doet u mee om zij-instromers te enthousiasmeren voor ‘werken in het groen’ met #werkeninhetgroen én #komeenstevoorschijn.  

Martijn van der Maat
controller
Greenlink B.V.

Kom eens tevoorschijn